Onze bieren

Elke batch is uniek. Onze recepten ontstaan uit een samensmelting van onze alsmaar groeiende kennis en de kritische mening van de drinkers. 

Herken de batch aan hun unieke logo. Zo hebben onze "aristoteles", "Brutus" en "Confucius" elk een eigen unieke smaak.

Jotner Pils

  • Alpha

Ons eerste pils. 2 soorten mout voor een volle body en een zoetje. Met een subtiel bittertje. Zo ontstond een fris, doordrinkbaar pils met een fijn, bescheiden smaakpalet.

  • Brutus

Is gekenmerkt door zijn hop profiel. De basis van Pilsmout en Münchenermout is gebleven. Maar dit keer gekozen voor maar liefst 3 hopgiften. Dit bracht een doordrinkbaar vol pilsje met goed aanwezige bitters en aroma's van de hop.

  • Confucius 

Ditmaal de focus op de body (pilsmout, münchenermout, tarwemout) met daarnaast Saaz als lichte bitterhop en een flinke lading magnum hop in de vlamuit. Dit alles geeft een lekkere volle, romige pint met een licht bittertje.

"By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest; Second, by imitation, which is easiest; and third by experience, which is the bitterest" - Confucius

Jotner's Weize Witte

  • Aristoteles

Gebrouwen met tarwe, pilsmout en munchenermout. Het hop profiel bestaat uit Lubliner hop voor de bitter met daarna een flinke smak Magnum hop. Om het interessant te houden zorgt wat korianderzaad voor een kruidige smaak. Een biertje waar je de tijd voor neemt en zelfs even kan laten rijpen! 

Kruidig, vol, fluweel en karakter kenmerken dit bier. 

"The roots of education are bitter, but the fruit is sweet" - Aristoteles

"Barrel Aged" Quadrupel

                           "All Limited editions!"

  • Quadrupel     - 6 mnd op Tres Hombres Rumvat -

Een sterke Quadrupel van 10 graden. 6 maanden gelagerd op een rumvat van "Fairtrade transport zeilschip de Tres Hombres" Voorgegaan door een prachtige 18 jaar oude agricole rum van Las Palmas de Gran Canaria.

  • Stout     - 2 mnd op Glen scotia Whiskyvat -

Onze Collab met Rockin' Ludina Brewery. Een zware stout, met 2 maanden lagering op ons Festival vat van Glen Scotia whiskey. Dat resulteert in een diepe smaak met die hele fijne, zoete tonen van hun whiskey. Mooie balans met respect naar de smaken van de whisky..

"If you love life, don't waste time, for time is what life is ..." - Bruce Lee


"Net als bij het ontwikkelen van kennis, evolueert ons bier met de tijd, elke batch is uniek. Probeer daarom ook de volgende!"

Bestellen